21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κατεδάφισαν το BAMBOO και δεν απομάκρυναν τα μπάζα: Καταγγελία Ένωσης Ξενοδόχων

Ημερομηνία:

Πολύ άσχημη είναι η εικόνα στο Καλαμάκι μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για να κατεδαφίσει καταστήματα τα οποία λειτουργούσαν αυθαίρετα στην περιοχή. Η κατεδάφιση προχώρησε όμως ουδείς βρέθηκε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή, να μαζέψει όλα τα μπάζα που δημιουργήθηκαν. Ως αποτέλεσμα, κι ενώ ο χρόνος προς την έναρξη της τουριστικής περιόδου λιγοστεύει, η εικόνα στην περιοχή είναι άθλια.

Διαβάστε τι αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων:

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων απέστειλε επιστολή προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και τον Δ. Χανίων  σχετικά με την εικόνα εγκατάλειψης που παρατηρείται στο Καλαμάκι Χανίων και πιο συγκεκριμένα στο πρώην καφέ BAMBOO , όπου έχουν σταματήσει οι εργασίες κατεδάφισής του και απομάκρυνσης των μπαζών , δημιουργώντας μία πολύ άσχημη εικόνα  τόσο στους μόνιμους κατοίκους  της περιοχής  όσο και στους επισκέπτες μας .

Αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων   – εν όψει και της νέας τουριστικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγο καιρό  –  όπως προχωρήσουν οι αρμόδιες αρχές  στην άμεση κατεδάφιση του και καθαρισμό  του περιβάλλοντος χώρου  , ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο  δυσμενών σχολίων από τους επισκέπτες  μας .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...