21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κατεδάφισαν υποσταθμό της ΔΕΗ στη Χαλέπα – Βάμβουκας: “Στόχος η πόλη μας να καθαρίσει από υπολείμματα του παρελθόντος και να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα”| Φωτός

Ημερομηνία:

Ακόμα ένα σημείο στην πόλη των Χανίων “ανέπνευσε” , μετά από τις εργασίες που έλαβαν χώρα την Πέμπτη (21/6) το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατεδάφισης του επικινδύνως ετοιμόρροπου υποσταθμού της ΔΕΗ, που βρισκόταν, για πολλές δεκαετίες, στη συμβολή των οδών Χαλέπας & Γραμβούσης (γεφυράκι). Η παρουσία του συγκεκριμένου υποσταθμού στην περιοχή, ο οποίος ταυτόχρονα δεν είχε καμία χρησιμότητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθιστούσε το σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο. Η κατεδάφισή του δίνει “ανάσα” στην περιοχή της Χαλέπας, ενώ βοηθά και την προσβασιμότατα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας  που βρέθηκε στο σημείο κατά τη διάρκεια των εργασιών, “η δημοτική μας αρχή έχει βάλει ως στόχο να βελτιώσει την προσβασιμότητα στην πόλη μας και να καθαρίσει όλα τα υπολείμματα του παρελθόντος. Πρόκειται για παλιά περίπτερα, παραπήγματα κτλ, τα οποία αποτελούν εστίες λειτουργικής και αισθητικής ρύπανσης”.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στο σημείο βρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γ. Ξανθουδάκης.

Στην περιοχή, λόγω των εργασιών και ύστερα από συνεννόηση με την τροχαία Χανίων, διακόπηκε η κυκλοφορία για περίπου μία ώρα, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.

Δείτε φωτός:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...