Κατεστράφη αποθήκη οικίας από φωτιά στην οδό Θερίσσου στις Μουρνιές

Κανένα σχόλιο

Φωτιά ξέσπασε την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2014, περίπου στις 16.00 σε αποθήκη σπιτιού στην οδό Θερίσσου στην περιοχή Μουρνιών Χανίων. Η αποθήκη κατεστράφη ολοσχερώς ενώ στην περιοχή κατέφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής για να κατασβέσουν την φωτιά ώστε αυτή να μην εξαπλωθεί και σε άλλους χώρους.

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Ν. Αγγελάκης

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης την χρησιμοποιούσε ως χώρο όπου φύλασσε διάφορα μηχανήματα εργολαβικής και οικοδομικής φύσης, δίχτυα και άλλα εύφλεκτα υλικά τα οποία και καταστράφηκαν ενώ κινδύνευσε και η παρακείμενη οικία, ίδιας ιδιοκτησίας, από τις φλόγες η οποία διέφυγε τον κίνδυνο με αρκετές όμως ζημιές. Η φωτιά τέθηκε ολοκληρωτικά υπό έλεγχο περίπου μιάμιση ώρα μετά αφού πρώτα οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν αφρό.

"Sponsored links"

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τμήμτος ανακριτικού έφτασαν στην περιοχή για να διερευνήσουν τους λόγους πρόκλησης της πυρκαγιάς ενώ οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο εμπρησμού. «Καθόμουνα στην αυλή όταν μύρισα κάτι παράξενο» λέει η ιδιοκτήτρια της αποθήκης η οποία όταν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται ήταν ήδη πολύ αργά για να αποσοβήσει την καταστροφή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Περισσότερα άρθρα και δημoσιεύσεις μου εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις