ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Πολάκη – Βούτση για τη «μάχη των καναλιών»

Κανένα σχόλιο

Στη “μάχη των καναλιών” φαίνεται πιστεύουν αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι χάθηκαν οι εκλογές…

Άναψαν τα αίματα στην Κεντρική Επιτροπή όταν στο πλαίσιο της συζήτησης για τον απολογισμό ο Παυλος Πολάκης φέρεται να άσκησε κριτική στο κείμενο του απολογισμού καθώς δεν εξηγείται γιατί δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει πραγματική εξουσία στο κράτος και τις διάφορες εκφάνσεις του (σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε ενδεικτικά στις Ανεξάρτητες Αρχές).

Μεταξύ άλλων, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Βούτση διότι ως Πρόεδρος της Βουλής δεν άλλαξε τον κανονισμό για τη σύνθεση του ΕΣΡ με αποτέλεσμα να χαθεί “η μάχη των καναλιών” . Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Βούτση ο οποίος ζήτησε και έλαβε το λόγο από το προεδρείο εξηγώντας, μεταξύ άλλων, πως κάτι τέτοιο θα ήταν αντιθεσμικό.

"Sponsored links"

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βούτσης ξέσπασε λέγοντας “είναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα μεταξύ μας” ενώ σημείωσε πώς ουδέποτε ο πρωθυπουργός του ζήτησε να κινηθεί διαφορετικά.

Στη συνέχεια επανήλθε ο Παύλος Πολάκης ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα ήταν αντιθεσμικό να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής- δε θα αλλάζαμε το Σύνταγμα είπε- και ότι αντιθέτως ήταν θέμα πολιτικής επιλογής.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις