Κινέζοι εισαγωγείς και δημοσιογράφοι στο οινοποιείο Ντουράκη

Κανένα σχόλιο

Αυτές τις μέρες το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης φιλοξένει Κινέζους επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, στο πλαίσιο των δράσεων ανάπτυξης των αγορών του εξωτερικού.
Ως συνέχεια των στοχευμένων δράσεων του Δικτύου για την προβολή και προώθηση του κρητικού κρασιού στις διεθνείς αγορές, προγραμματίστηκε η συγκεκριμένη επίσκεψη Κινέζων δημοσιογράφων και εισαγωγέων, οι οποίοι έφτασαν στο νησί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες του Κρητικού Αμπελώνα, τις 12 Αναγνωρισμένες Γεωγραφικές Ενδείξεις [Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης (Π.Ο.Π) και Προστατευόμενες Γεωγραφικες Ένδειξεις (Π.Γ.Ε.)], όπως παράλληλα και κρασιά από τις έντεκα τοπικές ποικιλίες του νησιού.

Η επίσκεψή τους ξεκίνησε από τα Χανιά. Τη Δευτέρα 7 Απριλίου, στο Οινοποιείο Ντουράκη όπου και έγινε γευσιγνωσία κρασιών Π.Γ.Ε. Κρήτης. Η εμπειρία τους συνεχίστηκε στο Ηράκλειο την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Απριλίου. Το πρόγραμμα των επισκέψεων περιλαμβάνει εκτός από τη γνωριμία τους με το κρητικό κρασί, γνωριμία με την κρητική γαστρονομία και τον Κρητικό πολιτισμό.

"Sponsored links"

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται, στο πλαίσιο συνεργασίας των Δικτύου Οινοποιών Ν. Ηρακλείου, Δικτύου Οινοποιών Χανίων-Ρεθύμνης και Επιμελητηρίου Ηρακλείου, η οποία εντάσσεται στη δράση «Επισκέψεις εκπροσώπων του τύπου και του εμπορίου από την Κϊνα» του προγράμματος «Δράσεις Προώθησης Κρητικού Οίνου στην Κίνα και στην Ουκρανία» «Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις