16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κινητοποίηση Εργατικών Σωματείων έξω από την Αντιπεριφέρεια Χανίων για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης – Ποια τα αιτήματα

Ημερομηνία:

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων , το Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων, το Σωματείο Διανομέων Ν.Χανίων « Ιωσήφ Σαριδάκης » ,το Σωματείο Κατασκευών και Συναφών Επαγγελμάτων, το Σωματείο Εργαζομένων Security καλούν τους εποχικά εργαζόμενους , να δυναμώσουν τον αγώνα τους, ώστε να μην είναι οι εργαζόμενοι αυτοί που θα πληρώσουν τις συνέπειες της νέας οικονομικής κρίσης.

Προς αυτό το σκοπό καλούν το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 π.μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για να καταθέσουν τα αιτήματά τους  στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.

Την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο  στο Εργατικό κέντρο Χανίων ενώ το Δ.Σ του Σωματείου Επισιτισμού οργανώνει  σύσκεψη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας την Τρίτη 30/6 στις 19:00 μ.μ. ώστε να συζητηθούν οι επόμενες δράσεις ας. «Στόχος της σύσκεψης», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «είναι να γίνει πράξη το σύνθημα : “κάνεις μόνος του στην κρίση», να οργανωθεί επιτροπή αλληλεγγύης, να οργανωθεί η παρέμβαση απέναντι στην εργοδοσία ,την τοπική Διοίκηση και την κυβέρνηση ώστε να προστατευτούν οι άνεργοι και οι εποχιακά εργαζόμενοι.  Καλούμε όλα τα σωματεία και φορείς που απευθύνονται σε εργαζόμενους που απασχολούνται εποχικά να συμμετέχουν στην σύσκεψη, να συμπορευτούμε στους αγώνες

Οι εποχικά εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν είμαστε μόνοι

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Απαιτούμε:

  • ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΣΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ
  • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
  • ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ
  • ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΕΗ ,ΝΕΡΟ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...