Κινητοποίηση κυνηγών στην Κρήτη ενάντια στο lockdown

Κανένα σχόλιο

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις των κυνηγών σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, καθώς τους απαγορεύεται να βγαίνουν για κυνήγι κατά την περίοδο του lockdown.

Μεταξύ άλλων επισημαίνουν ότι το κυνήγι θεωρείται αθλητική δραστηριότητα και είναι αναγνωρισμένο από το νομικό πλαίσιο.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου απευθύνει κάλεσμα για μια διαφορετική μορφή διαμαρτυρίας, το απόγευμα του Σάββάτου.

"Sponsored links"

Καλεί τους κυνηγούν συντονισμένα να στείλουν μήνυμα 6  στο 13033 στις 5 το απόγευμα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και να βγουν όλοι με τα σκυλιά τους να κάνουν τον περίπατο και την ανάγκη τους.

Ανακοίνωση κυνήγι

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις