Κινητοποίηση πολιτών στο Ειρηνοδικείο Χανίων – Ακυρώθηκε πλειστηριασμός της Τράπεζας Πειραιώς

Κανένα σχόλιο

Κινητοποίηση σήμερα στο Ειρηνοδικείο Χανίων.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 4 πλειστηριασμοί, από την Πειραιώς, την Eurobank και την Παγκρήτια, όμως τελικά, λόγω της κινητοποίησης των συμβολαιογράφων, πραγματοποιήθηκε μόνο ένας πλειστηριασμός.

Η υπόθεση αφορούσε πλειστηριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ενάντια σε Χανιώτη επιχειρηματία.

"Sponsored links"

Η συμβολαιογράφος δε μπορούσε να μπει στο Ειρηνοδικείο αφού οι πόρτες ήταν κλειδωμένες κι έτσι, παρά τη βούληση της συμβολαιογράφου να προχωρήσει με τον πλειστηριασμό, τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός.

Να σημειώσουμε ότι αρκετοί ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Χανίων.

Δείτε και σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Παντελή Καπαρουδάκη:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις