Κι όμως, έδινε συνέντευξη τύπου και του έφυγε το δόντι και κατηγόρησε για το πάθημά του τους δημοσιογράφους!

Κανένα σχόλιο

Ο Λούι Γκόχμερτ είναι ο εκπρόσωπος των ρεπουμπλικάνων στο Τέξας. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου που θα έδινε και θα μιλούσε για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τραμπ.

Ξαφνικά όπως μιλάει με την χαρακτηριστική τεξανή προφορά, του φεύγει το δόντι του και προσπαθεί να το καλύψει. Μασάει και σουφρώνει τα χείλη του αλλά συνεχίζει απτόητος να μιλάει προς τους δημοσιογράφους.

Βέβαια όπως ήταν φυσικό αυτό έγινε θέμα με τον Λούι να γίνεται έξαλλος και να κατηγορεί τα μέσα ότι δεν ενδιαφέρονταν για εκείνα που έλεγε αλλά για το δόντι που του έπεσε στο οποίο μάλιστα έσπευσαν να δώσουν μεγάλη έκταση.

"Sponsored links"

Ο Λούι επαναλάμβανε για μια ακόμη φορά τα όσα έχει πει μυριάδες φορές χωρίς αποδείξεις ο Ντόναλντ Τραμπ, περί νοθείας στις εκλογές και ότι ο Τραμπ είναι ο ουσιαστικός και πραγματικός νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ.

*Το δόντι φεύγει από το 8ο λεπτό και μετά

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις