Κι όμως, αφαίρεσαν τις κλωστές και τις βελόνες από κρατούμενη καρκινοπαθή

Κανένα σχόλιο

Μία απίστευτη καταγγελία δημοσιοποίησε η δικηγόρος Ηλέκτρα Κούτρα. Όπως αναφέρει σε κείμενο που ανέρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αφαιρέθηκαν από γυναίκα – κρατούμενη οι κλωστές και οι βελόνες. Η συγκεκριμένη γυναίκα έβρισκε διέξοδο στην τέχνη και μάλιστα είχε κερδίσει και το 1ο Βραβείο στην Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Κρατουμένων. Η απονομή του βραβείου έγινε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Το χειρότερο είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι και καρκινοπαθής.

Διαβάστε την καταγγελία:

"Sponsored links"

Αφαίρεσαν από κρατούμενη καρκινοπαθή τις κλωστές και τις βελόνες της. Η γυναίκα έβρισκε διέξοδο στην τέχνη. Πέρισυ κέρδισε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Κρατουμένων, με έναν μεγάλο πίνακα (2χ1,5) με “ραμμένα” υφάσματα (patchwork) που εικόνιζε μια πριγκήπισσα κάτω από ένα κάστρο περιβαλλόμενο από βουνά, που κρατούσε ένα σκυλάκι, μες στα λουλούδια. Από πάνω πετούσαν πουλιά.
Γι’ αυτό βραβεύτηκε από τον Υπουργό.

Έτσι επιβραβευει η φυλακή της Θήβας την κρατούμενη που διακρίθηκε για την τέχνη της;

Αυτός είναι ο “σωφρονισμός” μας;

Υ.Γ. Η γυναίκα, λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη ακτινοθεραπειών μετά τη χειρουργική αφαίρεση όγκου, εκτέθηκε σε αυξημένο κίνδυνο μετάστασης. είδε ραντεβού με το γιατρό ν’ αναβάλλονται λόγω της “αδυναμίας” του μεταγωγών να μετάγει κρατούμενους στα νοσοκομεία. Μόλις έχει διαγνωστεί με νέα σκιά στο σημείο της αφαίρεσης. Λόγω ηλικίας και κατάστασης υγείας δεν της επιτρέπουν να εργασθεί, ενώ τώρα της αφαίρεσαν και την τελευταία διέξοδο που είχε να αισθάνεται άνθρωπος.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις