Κι όμως, η Εφορία συνεχίζει και κατάσχει χρήματα από λογαριασμούς! Τι μας κατάγγειλε Χανιώτης μικρο-επιχειρηματίας

Κανένα σχόλιο

Η οικονομία έχει παγώσει και έχει σταματήσει να κυκλοφορεί χρήμα, και μετά τη ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα σε ανθρώπους με ανάγκη και βάζει δικηγορικά γραφεία να ζητούν τα χρεωστούμενα, και η Εφορία συνεχίζει το χαβά της!

Όπως μας καταγγέλθηκε από επιχειρηματία της πόλης του οποίου η επιχείρηση έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την επιδημία του κορωνοϊού, η Εφορία σήμερα προχώρησε σε κατάσχεση ποσού από τον λογαριασμό του.

Πρόκειται για χρήματα τα οποία με κόπο κατάφερε να συγκεντρώσει για να καλύψει πολύ βασικές ανάγκες και τώρα βρίσκεται σε αδυναμία και σε απόγνωση.

"Sponsored links"

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν και η Εφορία να συνεχίζει να φέρεται με τέτοιο αντικοινωνικό και απάνθρωπο τρόπο προς συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη;

Πόσοι άλλοι συμπολίτες μας σε παρόμοια θέση βρήκαν να λείπουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους επειδή η εφορία δεν υπολογίζει ούτε παγκόσμιες επιδημίες;

Απλά ντροπή…

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις