Κι όμως, η Κρήτη στο top-10 των οινο-προορισμών παγκοσμίως

Κανένα σχόλιο

Δεν είναι μόνο στα λόγια προορισμός για τους λάτρεις του κρασιού, η Κρήτη!

Το ρεπορτάζ του vinepair.com, περιλαμβάνει το νησί στους καλύτερους 10 προορισμούς, ανά τον κόσμο, για τους οινόφιλους. Και μάλιστα τονίζεται ότι η Κρήτη είναι ένας οικονομικός προορισμός, ακόμη κι αν το ποσό που έχει κανείς στη διάθεσή του δεν είναι μεγάλο.

Η Κρήτη δεσπόζει στη λίστα, πλάι πλάι με προορισμούς σε χώρες με παράδοση στην παραγωγή κρασιού και με σταθερή θέση στον παγκόσμιο οινικό χάρτη, όπως η Γαλλία και η Ιταλία αλλά και με “νέες εισόδους” του νοτίου ημισφαιρίου.

"Sponsored links"

Το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε προχθές καλεί τους φίλους του κρασιού να επισκεφθούν – μεταξύ άλλων και – την Κρήτη, αντί για τη-γεμάτη κόσμο, αλλά πάντα υπέροχη- Σαντορίνη χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ελλάδα, οικονομικό προορισμό. Σε μια σύντομη περιγραφή του νησιού, γίνεται αναφορά στις πανέμορφες παραλίες, την αρχιτεκτονική που παραπέμπει στο νησιωτικό στοιχείο αλλά και τα κοσμοπολίτικα αστικά κέντρα που προσφέρουν νυχτερινή ζωή και εστιατόρια. Αναφέρεται επίσης στην τάση αναβίωσης αρχαίων ποικιλιών σε συνδυασμό με τη γαστρονομία και μάλιστα παραθέτει τα… για τους ξένους, δύσκολα ονόματα των ντόπιων ποικιλιών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις