15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κι όμως, ο Λαφαζάνης στο κανάλι του Πλεύρη | Βίντεο

Ημερομηνία:

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η εμφάνιση του επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη στο κανάλι «Επανελλήνισις» του Κωνσταντίνου Πλεύρη, εκ των βασικότερων εκπροσώπων του φασιστικού χώρου στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εμφανίστηκε στην εκπομπή του κόμματος «Σπαρτιατών».

Με φόντο μια περικεφαλαία με τη φράση «Μολών Λαβέ», τον ήλιο της Βεργίνας, την ελληνική σημαία, τον Παρθενώνα, τον Λευκό Πύργο και έναν δακρυσμένο εύζωνο, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έδωσε μια ωριαία συνέντευξη, σε φιλικό τόνο, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια ακόμη και στο εσωτερικό του κόμματος.

Δείγμα του πολιτικού περιεχομένου του καναλιού “Επανελλήνισις”…

Πολλά δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς κάνουν λόγο για «κατήφορο» και «εξευτελισμό», ενώ θέτουν ζητήματα για την πορεία, αλλά και για την ίδια την ύπαρξη της ΛΑΕ, που βρίσκει φιλοξενεία σε ακροδεξιά κανάλια και εκπομπές.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

https://www.youtube.com/watch?v=HaDdgEVPW2M

Και κάποια σχόλια από χρήστες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ