23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κι όμως, ο οσκαρικός Alfonso Cuarón, ο εμβληματικός μουσικός Brian Eno, ο οικονομολόγος James Galbraith και η πρωθυπουργός της Ισλανδίας στηρίζουν το κόμμα του Βαρουφάκη!

Ημερομηνία:

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φλεβάρη στις 19:00, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του, ΜέΡΑ25.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) θα συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός της Ισλανδίαςκαι μέλος του Progressive International Katrín Jakobsdóttir, ο Alfonso Cuarón, σκηνοθέτης και μέλος του DiEM25, ο Brian Eno, μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25 και ο αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας, μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25 James K. Galbraith.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

Το ΜέΡΑ25 και ο Γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης σας καλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα οι:

Katrín Jakobsdóttir – Πρωθυπουργός της Ισλανδίας – Μέλος του Progressive International

Brian Eno – Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής – Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25

Alfonso Cuarón-Σκηνοθέτης, μέλος του DiEM25

James K. Galbraith – Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας – Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25

θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το ΜέΡΑ25 είναι η Διεθνιστική, Προοδευτική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακή δύναμη σήμερα στην Ελλάδα.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...