Κι όμως, πλάκωσαν οι Τροϊκανοί και στις υπηρεσίες των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με στόχο την άσκηση πίεσης για πάρα πέρα στύψιμο των Χανιώτικων επιχειρήσεων, τριμελές κλιμάκιο τροϊκανών ολλανδικής υπηκοότητας μετά το Ρέθυμνο, επισκέφτηκαν τα Χανιά.

Το τριμελές κλιμάκιο των τροϊκανών ήλθε οδικώς εποχούμενο Βαν.

Η άφιξη τους συνέπεσε με την εορτή του Αγίου Νικολάου την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

"Sponsored links"

Όσες υπηρεσίες επισκέφτηκαν, ήταν για την πιο αντιλαϊκή, καταπιεστική και βάρβαρη επίθεση στους μικρομεσαίους.

Συγκεκριμένα στο πρώην ΙΚΑ Χανίων, τις εγκαταστάσεις του οποίου επισκέφθηκαν, εξέτασαν τον χωρισμό υπηρεσιών του ιδρύματος και τη μεταφορά τους σε άλλα κτίρια στον απέναντι χώρο ή στους χώρους του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)

Όλα αυτά με στόχο την αύξηση του ποσού (ΚΕΑΟ) που προέρχεται από τις οφειλές των Χανιωτών μικρομεσαίων, που όχι μόνο αδυνατούν για την καταβολή των τρεχουσών, αλλά και των χρόνιων οφειλών. Η περιβόητη ρύθμιση των 120 δόσεων όλο γίνεται και όλο στα λόγια μένει.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κατασχέσεις λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες, κινητών και ακινήτων…

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε καθημερινή βάση, κοινοποιούνται στις τοπικές τράπεζες κατασχετήρια λογαριασμών και εικάζεται ότι έχουν νεκρώσει ολοκληρωτικά την τοπική αγορά.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι κατοχικές δυνάμεις εφαρμογής του τρέχοντος ατελείωτου μνημονίου, κινούνται απροκάλυπτα (παρά τα περί του αντιθέτου και από τα πρωθυπουργικά χείλη) και συμπεριφέρονται ως γνήσιοι κατοχικοί ελεγκτές στις ελληνικές υπηρεσίες, υποτίθεται εξυπηρέτησης του πολίτη, τις οποίες θέλουν να μετατρέψουν σε υπηρεσίες ξεζουμίσματός του.

Τα παραπάνω αποτελούν τρανή απόδειξη της κατάλυσης των νόμων και της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους την οποία έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και την υποδουλώνουν καθημερινά.

Κύριε Τσίπρα, Καληνύχτα!

Νίκος Αγγελάκης

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις