ΚΚΕ για ομιλία Μητσοτάκη στα Χανιά: Οι εργαζόμενοι των Χανίων ζουν στο πετσί τους το «θαύμα» του τουρισμού και την «έκρηξη επενδύσεων»

Κανένα σχόλιο

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τη ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη στα Χανιά την Κυριακή:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από τα Χανιά υποσχέθηκε έκρηξη επενδύσεων για τους επιχειρηματικούς ομίλους μαζί με μπόλικα ευχολόγια για το λαό. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι: ”θα εργαστώ, ώστε να σαρώσω όλα τα εμπόδια που εμποδίζουν σήμερα τις επενδύσεις στη χώρα μας” και ότι ”δικός μου στόχος, η οικονομία να ξαναγυρίσει στην ανάπτυξη”.

Προ ημερών ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας μίλησε για θαύμα στο τουρισμό και για τις μεγάλες ευκαιρίες επενδύσεων στο νησί μας.

"Sponsored links"

Οι εργαζόμενοι και στα Χανιά έχουν μεγάλη εμπειρία και από τις δυο παραλλαγές διακυβέρνησης είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργαζόμενοι στο τουρισμό, στο εμπόριο, στις μεταφορές και αλλού ζουν το ”θαύμα” και την έκρηξη επενδύσεων στο πετσί τους με τσακισμένους μισθούς, με τη προσπάθεια κατάργησης της Κυριακής αργίας και τις ατελείωτες υπερωρίες. Την ίδια ανάπτυξη βλέπουν και οι μικρομεσαίοι αγρότες που αναγκάζονται να πουλάνε τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές με το κόστος παραγωγής στα ύψη, αλλά και τα μικρομεσαίοι επαγγελματίες που τσακίζονται από τις πολυεθνικές στο εμπόριο.

Η πραγματική διαφορά στα ψεύτικα διλήμματα, ταξίματα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις