ΚΚΕ: Ομιλία Κουτσούμπα αύριο έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά των αμερικανικών βάσεων

Κανένα σχόλιο

Ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης «για επέκταση και δημιουργία νέων αμερικανονατοϊκών βάσεων» θα μιλήσει αύριο στην Αθήνα ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στις 6.30 το απόγευμα, έξω από το υπ. Εθνικής Άμυνας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο πολύμορφων δράσεων που διοργανώνουν ΚΚΕ και ΚΝΕ σήμερα 22 και αύριο 23 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα, στις πόλεις που υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις ή σχεδιάζονται να δημιουργηθούν νέες, όπως σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Σύρο, Πάτρα, Πρέβεζα, Καλαμάτα, Βόλος, Κιλκίς και Αθήνα.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις