Κλέφτες άδειασαν το παντοπωλείο στα Καμισιανά – “Δεν έχουμε αστυνομικούς”, λέει η αστυνομία

Κανένα σχόλιο

Μπορεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων να υπάρχει μια κάποια αστυνόμευση, όμως όσο απομακρυνόμαστε από την πόλη και ειδικά σε χωριά και σε πιο απομονωμένους δήμους, η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ άσχημη, με αρνητικές συνέπειες στις ζωές των ανθρώπων που ζουν υπό τον φόβο των εγκληματιών.

Χαρακτηριστικό είναι και το περιστατικό που συνέβη στα Καμισιανά του Δήμου Πλατανιά. Το Παντοπωλείο της οικογένειας Λουλαδάκη δεν υπέστη απλά διάρρηξη, το άδειασαν τελείως. Άδειασαν όλα τα ράφια, άδειασαν τα ψυγεία, δεν άφησαν τίποτα. Τα έβαλαν σε φορτηγά και έφυγαν. Προφανώς πρόκειται για μία διαδικασία που δεν έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα αλλά πήρε χρόνο όμως σε όλο αυτό το διάστημα δεν  εμφανίστηκε κανένας αστυνομικός.

Όπως είπαν από την αστυνομία, το πρόβλημα αστυνόμευσης της περιοχής είναι τεράστια αφού υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη προσωπικού ενώ οι περιοχές που πρέπει να καλυφθούν είναι πάρα πολλές.

"Sponsored links"

Τα Ραπανιανά είναι χωριό παραλιακό σε τουριστική περιοχή. Φαντασθείτε τι συμβαίνει σε πιο απομωνωμένα χωριά…

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις