21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κλείνει κονσερβοποιία στην Σκύδρα: Εστία μετάδοσης με 114 κρούσματα κορονοϊού

Ημερομηνία:

Μία εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας του Νομού Πέλλας κλείνει λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου κορονοϊού, ενημερώνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κάνοντας λόγο για 114 κρούσματα.

Η απόφαση για κλείσιμο της εταιρείας ελήφθη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Κλείνουν όλες οι υποδομές και εγκαταστάσεις της εταιρείας από σήμερα, 2 Οκτωβρίου, και για δέκα ημέρες, έως δηλαδή τις 11 Οκτωβρίου.

Η νομική εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε τον εντοπισμό των 114 κρουσμάτων και σημείωσε πως ήταν η εταιρεία αυτή που ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα τέλη Αυγούστου είχαν επιβεβαιωθεί 10 κρούσματα κορονοϊού στην ίδια εταιρεία, ωστόσο η κατάσταση τότε είχε αντιμετωπιστεί και δεν υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία της.

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί, ακόμη, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες Αρχές που καλούνται να ξεκινήσουν ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ