Κλειστά τα τμήματα του ΤΕΙ σε όλη την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα, στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Τμήματά του στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην Ιεράπετρα, αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Εξαιτίας της πρόγνωσης καιρού για παγετούς κατά τόπους σε όλη την Κρήτη και της επικινδυνότητας των δρόμων, το προσωπικό δεν θα πρέπει να μετακινηθεί προς τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ. Αν αυτό κριθεί απαραίτητο για επείγουσες πειραματικές ή άλλες εργασίες, οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνουν με τη δέουσα προσοχή και με ευθύνη των εργαζομένων.

Σε σχέση με την Τρίτη 10.1.2017 ανακοίνωση θα εκδοθεί σήμερα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today