16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κλειστός ο ΒΟΑΚ μέχρι τις 4 το απόγευμα λόγω έργων

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω εργασιών σήμανσης που πραγματοποιούνται για την εκτέλεση του έργου ‘Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης με το Ηπειρωτικό σύστημα’ και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στις περιοχές Κόμβου Πλατανιά έως Κόμβου Ταυρωνίτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 01.09.2020 κατά τις ώρες 06:00 έως 16:00, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους κόμβους Πλατανιά και Ταυρωνίτη (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου).

Σε περίπτωση που απαιτηθεί η παράταση πέραν της 16:00 ώρας της προαναφερόμενης απαγόρευσης, αυτή θα εφαρμοστεί μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατάφαγαν τα πεύκα στο δρόμο προς Αφράτα οι κάμπιες | Φωτός

Τελείως η σχεδόν ξεραμένα τα δύο τρίτα των πεύκων...

Γιόρτασαν τα κούλουμα στους Αγίους Αποστόλους οι Χανιώτες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε  για ακόμη  μια χρονιά στην περιοχή...

Τραυματισμένος εντοπίστηκε 94χρονος στον Αποκόρωνα Χανίων – Κατήγγειλε κλοπή 700 ευρώ

Τραυματισμένος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από συντοπίτη του,...

Τραγωδία στα Τέμπη: Το Ευρωκοινοβούλιο «στριμώχνει» ασφυκτικά την κυβέρνηση

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της κυβέρνησης να μεταβιβάσει το σύνολο της...