“Κοίτα σύμπτωση”: Ο Μιχάλης Βλαχάκης συσχετίζει την έκρηξη στο μετασχηματιστή στα Λινοπεράματα με την αδειοδότηση του εργοστασίου της Motoroil στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης συσχετίζει την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα Ηρακλείου που προκάλεσε γενικευμένο black out σε όλο το νησί με την αδειοδότηση του εργοστασίου της Motor Oil στο Πέρα Πλατάνι του Δήμου Χανίων. Μάλιστα, αναφέρεται και σε δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Καλογερή ο οποίος μετά την έκρηξη είπε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό “είναι αφορμή να λάβουμε τα μέτρα μας για να μην έχουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον και την τουριστική σεζόν”

Διαβάστε τι αναφέρει:

Κοίτα σύμπτωση…..να σκάσει ένας μετασχηματιστής στα Λινοπεράματα Ηρακλείου και να συμβεί ενεργειακό black out σε όλο το νησί, την ημέρα που εκπνέει η προθεσμία για υποβολή αντιρρήσεων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, όσον αφορά την αδειοδότηση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 120 MW απο εργοστάσιο συμφερόντων της Motor oil στο Πλατάνι του Δήμου Χανίων…..

"Sponsored links"

Μετά από αυτό το συμβάν νομίζω ότι είχε κάθε λόγο ύπαρξης η παρακάτω δήλωση:

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ενέργειας Νίκος Καλογερής τόνισε: «Το περιστατικό είναι αφορμή να λάβουμε τα μέτρα μας για να μην έχουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον και την τουριστική σεζόν».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live