Κοινή ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Συλλόγου Καθηγητών 3ου ΓΕΛ Χανίων για την «αναίτια σύλληψη και κακοποίηση μαθητή»

Κανένα σχόλιο

Κοινή ανακοίνωση δημοσιοποίηση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Καθηγητών του 3ου Γενικού Λυκείου Χανίων σχετικά με την σύλληψη και κακοποίηση του μαθητή της τρίτης τάξης Α.Π. από άνδρες της Ασφάλειας κατά την πορεία για την επέτειο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Χανιά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γενικού Λυκείου Χανίων και ο Σύλλογος των Καθηγητών του σχολείου, σε κοινή συνεδρίαση, ενημερώθηκαν για την αναίτια σύλληψη και κακοποίηση ενός μαθητή του λυκείου στο κέντρο της πόλης, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2019, από αστυνομικούς με πολιτικά και χωρίς να αποκαλύψουν την ιδιότητά τους.

"Sponsored links"

Η συγκεκριμένη βίαιη και εξευτελιστική συμπεριφορά απέναντι σε ένα παιδί, παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας.

Οι Σύλλογοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον μαθητή και την οικογένειά του και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των συγκεκριμένων αστυνομικών υπαλλήλων, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις