Κοινοβουλευτική παρέμβαση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την Πρόσθετη Χρηματοδότηση για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Την επιστολή της ΠΕΔ Κρήτης σχετικά με την Πρόσθετη Χρηματοδότηση για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας στην Περιφέρεια Κρήτης, φέρνουν στη βουλή με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης,  καταθέτοντας αναφορά και καλώντας τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να εξετάσει το θέμα.

Σύμφωνα με την επιστολή, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει εκτεταμένη δακοπροσβολή του ελαιοκάρπου, γεγονός που θα υποβαθμίσει την ποιότητα του φετινού παραγόμενου ελαιολάδου και θα δώσει ένα ακόμη πλήγμα στην απώλεια παραδοσιακών αγορών του κρητικού προϊόντος.

Το πρόγραμμα δακοκτονίας έχει αποδειχθεί ελλιπές και αναποτελεσματικό και απαιτούνται άμεσα νέοι πρόσθετοι ψεκασμοί. Για την εφαρμογή νέου προγράμματος ψεκασμών απαιτείται, η έγκριση νέας επιπλέον χρηματοδότησης το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μειωθεί η αναμενόμενη ζημιά και στο προϊόν και στο εισόδημα ων παραγωγών.

"Sponsored links"

Οι βουλευτές ζητούν από τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει όσα παρατίθενται στην επιστολή και να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί προς διευθέτηση του θέματος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις