Κορονοκαπιταλισμός – Τι με έμαθε το 2020

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες, με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον KPHTH FM 101,5

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κορονοκαπιταλισμός – Τι με έμαθε το 2020

"Sponsored links"

Στην τελευταία εκπομπή του χρόνου μια μικρή αποτίμηση του νέου συστήματος διακυβέρνησης που μας αφήνει ενέχυρο η χρονιά που φεύγει, του «Κορονοκαπιταλισμού».

Η βασική αρχή του νέου συστήματος: «Πώς να απολαμβάνεις τα οφέλη του καπιταλισμού για τους λίγους, επενδύοντας στην απειλή του κορονοϊού για τους πολλούς. Σίγουρη απόδοση, βάλτε τώρα που γυρίζει…»

Εξετάζουμε τις διαστάσεις του νέου συστήματος σε τέσσερις τομείς της ζωής μας: Δημόσια Υγεία, Οικονομία, Media και Ατομικές Ελευθερίες.

Plus: Τα δύο σημαντικότερα γεγονότα (εκτός κορονοϊού) της χρόνιας που πέρασε για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις μουσικές μπόλικη Patti Smith, που σήμερα κλείνει τα 74. Και τελευταίο τραγούδι της χρονιάς το «People have the power».

Aκούστε την εκπομπή στο MixCloud:

 

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις