Κορονοϊός: Έκκληση για δωρεάν τεστ σε όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

Κανένα σχόλιο

Σε απόγνωση καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες. Κάθε φορά που καλούνται να πληρώσουν για τεστ κορονοϊού. Πολλοί δεν είναι στην οικονομική θέση να το κάνουν.

«Πληθαίνουν στο κέντρο επικοινωνίας μας οι διαμαρτυρίες των ασθενών πού υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες, γιατί τους αναγκάζουν να πληρώνουν το τεστ για τον κορονοϊό κάθε φορά πριν υποβληθούν στη θεραπεία τους, στην οποία συνήθως υποβάλλονται κατά τη διάρκεια πολλών μηνών 6 έως 8 φορές».

Αυτό τονίζει στην αγωνιώδη έκκλησή του για βοήθεια, την οποία απευθύνει προς την Πολιτεία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελος Φιλόπουλος.

"Sponsored links"

«Πολλοί από αυτούς, πραγματικά, δεν είναι σε θέση να πληρώσουν, ενώ για όλους είναι μια πρόσθετη επιβάρυνση σε μια ήδη οικονομικά και κοινωνικά δύσκολη φάση της ζωής τους», επισημαίνει και υπογραμμίζει:

«Κάνουμε έκκληση στο υπουργείο Υγείας να φροντίσει για τη δωρεά εκτέλεση του τεστ στους ογκολογικούς ασθενείς υπό χημειοθεραπεία».

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν γύρισαν από διακοπές σε κοσμοπολίτικα νησιά ή από προορισμούς του εξωτερικού. Αντίθετα, δίνουν καθημερινά τη μάχη της ζωής και η κοινωνία τους δείχνει πάντα ιδιαίτερη ευαισθησία και στέκεται δίπλα τους», τονίζει.

«Το ίδιο ευχόμαστε να κάνει άμεσα και το Κράτος μας, εναρμονιζόμενο στη βούληση των πολιτών του», καταλήγει.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις