Κορονοϊός: Ρώσοι επιστήμονες δοκιμάζουν τρία εμβόλια – Πότε αναμένονται αποτελέσματα

Κανένα σχόλιο

Σε καλό δρόμο για την κατασκευή εμβολίου κατά του κορονοϊού, φαίνεται πως βρίσκονται Ρώσοι επιστήμονες που εκτιμάται ότι θα έχουν τρία πρωτότυπα εμβολίων προς δοκιμή.

Τρία πρωτότυπα εμβολίου για καταπολέμηση του κορονοϊού κατασκευάζουν Ρώσοι επιστήμονες.

Μάλιστα, τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών αναμένονται τον Ιούνιο.

"Sponsored links"

Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν τα πρωτότυπα των εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού σε ζώα σε εργαστήριο στη Σιβηρία, σύμφωνα με την Ρωσική ρυθμιστική αρχή για την υγεία των καταναλωτών.

Οι επιστήμονες στο κρατικό ιολογικό και βιοτεχνολογικό κέντρο Βέκτος στην πόλη Νοβοσιμπίρισκ έχουν αναπτύξει πρωτότυπα εμβολίων που βασίζονται σε έξι διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες και ξεκίνησαν τις δοκιμές τη Δευτέρα προκειμένου να αξιολογήσουν πόσο αποτελεσματικά είναι και σε ποιες δόσεις θα μπορούσαν να χορηγηθούν.

Η ομάδα των ερευνητών αναμένει ότι θα είναι δυνατή η έναρξη κυκλοφορίας εμβολίου τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, σύμφωνα με τον ίδιο οργανισμό.

Να σημειωθεί πως στη Ρωσία σήμερα καταγράφηκαν 54 νέα κρούσματα στη Ρωσία με τον συνολικό αριθμό να αγγίζει τους 253.

sputniknews.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις