Κορωνοϊός: Αυτό είναι το έντυπο εμβολιασμού που θα πρέπει να υπογράψετε

Κανένα σχόλιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες και στην χώρα μας για την έναρξη του μαζικού εμβολιασμού, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, η έγκριση από τον ΕΜΑ αναμένεται να δοθεί στις 21 Δεκεμβρίου, οπότε οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν λίγες μέρες μετά.

Σε αυτό το έκτακτο πλαίσιο, εστάλη στα εμβολιαστικά κέντρα το εγχειρίδιο εμβολιασμού με το ερωτηματολόγιο αλλά και το έντυπο συναίνεσης που θα συμπληρώνουν όσοι δεν μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους προφορικά. Μαζί έχει σταλθεί και το εγχειρίδιο 64 σελίδων για τον εμβολιασμό.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις