15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κορωνοϊός: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας καλεί σε «απεργία» για «αναδιανομή του πλούτου»!

Ημερομηνία:

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η απόλυτη ποπ σούπερ σταρ, που προέρχεται από τα σπλάχνα της συντηρητικής ρεπουμπλικανικής Αμερικής, μεταμορφώθηκε σε κομμουνίστρια!

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει ακόμα, η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram απευθυνόμενη στα 23,7 εκατομμύρια οπαδών της, παρακινώντας τους να “θρέψουν ο ένας τον άλλο”, να “αναδιανείμουν τον πλούτο” και να προχωρήσουν σε “απεργία” απέναντι στο φιάσκο του κορωνοϊού.

Η 38χρονη ποπ σταρ – που θεωρείται ότι διαθέτει περιουσία περίπου 60 εκατ. δολαρίων – μοιράστηκε τα λόγια του συγγραφέα Mimi Zhu, μαζί με μια λεζάντα που γράφει ότι «η κοινωνία κινείται πέρα από τους τοίχους». Την ανάρτησή της συνόδευσε με κόκκινα τριαντάφυλλα emojis – ένα σύμβολο που συνδέεται με τους Δημοκρατικούς Σοσιαλιστές της Αμερικής .

Ακολουθεί το μήνυμα (ελεύθερη μετάφραση) που υπογράφει ο Μimi Zhu.

Στη διάρκεια αυτής της απομόνωσης χρειαζόμαστε σύνδεση μεταξύ μας περισσότερο από ποτέ.

Κάλεσε τους αγαπημένους σου. Γράψε εικονικά ερωτικά γράμματα… το streaming και το broadcasting είναι μέρος της κοινότητάς μας. 

Θα μάθουμε να φιλάμε και να κρατάμε ο ένας τον άλλον μέσω των κυμάτων του διαδικτύου. Θα ταίσουμε ο ένας τον άλλον. Αναδιανείματε τον πλούτο. Απεργείστε. 

Θα συνειδητοποιήσουμε τη δική μας σπουδαιότητα από τα μέρη στα οποία πρέπει να μείνουμε. 

Η κοινωνία κινείται πέρα από τους τοίχους. Μπορούμε ακόμα να παραμείνουμε ενωμένοι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...