17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κορωνοϊός: Μέσα στις πρώτες χώρες παγκοσμιως η Ελλάδα σε θανάτους – Γράφημα των Financial Times

Ημερομηνία:

Μέσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως βρίσκεται η Ελλάδας σε νέους θανάτους λόγω κορωνοϊού ανά 100.000 κατοίκους επιβεβαιώνουν οι Financial Times. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα από τις 24 Νοεμβρίου πέρασε τις ΗΠΑ, τον μέσο ορο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη Μεγάλη Βρετανία στο μέσο όρο νέων θανάτων από κορωνοϊό ανά 100.000 κατοίκους.

Πιο πάνω από την Ελλάδα βρίσκονται χώρες οπως το Βέλγιο, η Ιταλία ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Βουλγαρία.

Όπως φαίνεται στο γράφημα των FT, στις 24 Νοεμβρίου ήταν η τελευταία ημέρα όπου ο μέσος όρος θανάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα ήταν ίσος με εκείνον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ από την προηγούμενη Τρίτη η καμπύλη νέων θανάτων της Ελλάδας ανά 100.000 πληθυσμού είναι σχεδόν κατακόρυφη, παρά τη μείωση των κρουσμάτων που καταγράφεται σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, η οποία δεν φαίνεται να συμβαδίζει με τον αριθμό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους.

Δείτε αναλυτικά το γράφημα με τα στοιχεία για όλες τις χώρες πατώντας ΕΔΩ.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ