25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κοσμοπλημμύρα στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Προμαχώνα San Salvatore – Συνεχίζεται σήμερα με συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ημερομηνία:

Κατάμεστος ο Προμαχώνας San Salvatore στα Χανιά κατά την πρώτη μέρα του 45ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

Το Σάββατο, μετά το αφιέρωμα στα 100 χρόνια “από το διδακτικό παράδειγμα της Μικρασιατικής Καταστροφής, ακολούθησε συναυλία με μαθητικό συγκρότημα για να ακολουθήσει μετά η συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Νίκου Ζωγραφάκη πολλές εκατοντάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν στη γιορτή που στήθηκε.

 

Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί σήμερα για δεύτερη μέρα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Συναυλία με τους «Ζενίθ»
  • Πολιτική Συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Συναυλία με του Hallicuti Band
  • Μεγάλη Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Τις μέρες των Φεστιβάλ παρουσιάζεται μεγάλη έκθεση με θέμα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!» με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, καθώς και άλλες εκθέσεις.

Στο χώρο λειτουργούν επίσης Μαθητικό Στέκι, το «Κόκκινο Αερόστατο» (χώρος για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας), Παιδότοπος για τα πιο μικρά παιδιά, Χώρος για τους φοιτητές και σπουδαστές, Χώρος για τους νέους εργαζόμενους και ανέργους, Χώρος κατά των ναρκωτικών, Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και πολλά ακόμα.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ διακινούν κουπόνι ενίσχυσης των 7€ για την μία μέρα και των 12€ για τις δύο μέρες του Φεστιβάλ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ