Κουτσούμπας: Να βγουν οι κουκούλες από τους μάρτυρες

Κανένα σχόλιο

Να βγουν οι κουκούλες από τους μάρτυρες ζήτησε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ δήλωσε ότι το κόμμα του θα δει πως θα πορευτεί αυτή την εβδομάδα η διαδικασία στην προκαταρκτική επιτροπή, λέγοντας πάντως ότι δε θα συνεργήσει στην κοροϊδία.

Για το μεταναστευτικό τάχθηκε κατά της ύπαρξης hotspot και της δημιουργίας κλειστών δομών στα νησιά του Αιγαίου, λέγοντας ότι χρειάζονται ανοιχτές δομές στην ενδοχώρα, που θα συνοδεύονται και από την άμεση πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

"Sponsored links"

Ο κ. Κουτσούμπας προσέθεσε ότι οι προσφυγές πρέπει να κατανεμηθούν αναλογικά στις χώρες της ΕΕ και να μην μένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις