18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας έδωσε πάρα πολλά για να εισπράξει από τον Trump συμπάθεια και ευχολόγια – Στην Αραξό γίνονται έργα για αποθήκευση πυρηνικών

Ημερομηνία:

Με μελανά χρώματα περιγράφουν από το ΚΚΕ τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Δεν είναι μόνο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μάλιστα επέμεινε ότι στον Αραξο έχουν δημιουργηθεί υπό την επίβλεψη των Αμερικανών εγκαταστάσεις για αποθήκευση πυρηνικών όπλων, αλλά και η Λιάνα Κανέλλη υπερθεμάτισε.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, η κυρία Κανέλλη αποδόμησε τα όποια οφέλη (υποτίθεται ότι) αποκόμισε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. «Ο Τσίπρας έκανε… comeback σαν την Αντζελα Δημητρίου» χλεύασε η βουλευτής του ΚΚΕ και χαρακτήρισε το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ «άθλιο».

«Η πολιτική αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο “Ριζοσπάστης” την επίσκεψη μιλώντας για “Στριπτίζ ξεφτίλας” ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»,σημείωσε η κυρία Κανέλλη και συμπλήρωσε:

«Ο Τσίπρας είπε ότι είναι η καλύτερη στιγμή των σχέσεων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό, σε ένα επίπεδο για να κάνουμε αστεία στο Internet μπορεί να είναι Αντζελα Δημητρίου. “Κάνω come back, come back στον έρωτά σου, σε ερωτεύτηκα και μπράβο και μαγκιά σου”. Τον ερωτεύτηκε λοιπόν τον Τραμπ. Είπε ότι είναι “καλός διάβολος”. Πώς λέμε δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο…».

Αναφορικά με τις βάσεις, η βουλευτής του ΚΚΕ είπε ότι κρατάει το περί «μακροχρόνιας μίσθωσης» και είπε ότι εκτός από τη Σούδα, στο τραπέζι έχουν μπει η Κάρπαθος, η Σκύρος, το Καστέλλι και ο Αραξος. Μάλιστα χαρακτήρισε τη φιέστα του κ. Τσίπρα που προ ημερών πέταξε με F16 και μετά πήγε στις ΗΠΑ για να κλείσει συμφωνία αναβάθμισης ως «“αμερικανιά” του αισχίστου είδους».

Η συμφωνία για τα F16 δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα αλλά τους σκοπούς του ΝΑΤΟ υπογράμμισε από την πλευρά του ο γ.γ. του ΚΚΕ

Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε πάρα πολλά για να εισπράξει μια γενική συμπάθεια και ευχολόγια από τον πρόεδρο Trump διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στον Real FM

«Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε πάρα πολλά για να εισπράξει μία γενική συμπάθεια, γενικούς σχολιασμούς, ευχολόγια.

Σε τελευταία ανάλυση έχει δίκιο ο Ριζοσπάστης.

Ο Τραμπ έκανε ότι κάνει κάποιος ή κάποια μπροστά σε ένα καλό στριπτίζ ή σε ένα ανατολίτικο oriental.

Το πολύ πολύ να δώσει κάποιος φιλοδώρημα στον χορευτή ή την χορεύτρια.

Τέτοιο χαρακτήρα κατά την άποψή μας έχει και η δήθεν στήριξη του Τραμπ, των ΗΠΑ δηλαδή, προς την Ελλάδα» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας πως η συμφωνία για τα F-16 δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα αλλά τους σκοπούς του ΝΑΤΟ.

«Δεν μπορεί να είμαστε μέσα στη τρελή χαρά και να μιλάμε για “come back” της ελληνικής οικονομίας λόγω του Τραμπ.

Οι ΗΠΑ και ο Τραμπ, θα το ξαναπώ επειδή το χρησιμοποίησε και ο κ. Τσίπρας, όλο και περισσότερο γίνεται διαβολικός και για τον λαό του, τον αμερικάνικο λαό και για τον ελληνικό λαό και τους λαούς της περιοχής γιατί γι’ αυτούς όλους ανοίγουν οι πύλες της Κόλασης.

"google ad"

Ο διαβολικός Τραμπ είναι καλός για τα μονοπώλια των ΗΠΑ, για τις δικές του επιχειρήσεις, για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα που υπάρχει στις ΗΠΑ κ.λπ.» είπε ο κ.Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σε άλλη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε” επισήμανε ότι και η βάση της Σούδας, όπως και τα ενεργειακά, περιλαμβάνονται στην ατζέντα των ΗΠΑ για τα δικά τους συμφέροντα, με δεδομένο ότι η Ελλάδα λόγω γεωστρατηγικής θέσης βρίσκεται πάνω στον «Δρόμο του Μεταξιού», ενώ υπάρχουν αντιθέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Λαϊκής Κίνας.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι θα ήταν προς όφελος του ελληνικού λαού η απεμπλοκή της χώρας από το ΝΑΤΟ, ενώ «οπωσδήποτε πρέπει να μπει τέρμα στην λειτουργία των βάσεων», υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι μόνο η βάση της Σούδας, αλλά και εκείνη του Αράξου, στην οποία, όπως είπε, παρά τις διαψεύσεις σε όσα επί χρόνια κατήγγειλε το ΚΚΕ, υπήρχαν πυρηνικά όπλα – γεγονός επιβεβαιωμένο από τις ίδιες τις ΗΠΑ.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Κουτσούμπας, «στην αεροπορική βάση Αράξου έγιναν έργα αναβάθμισης υπό την εποπτεία αμερικανών εμπειρογνωμόνων, που αποσκοπούν στο να καταστεί δυνατό να αποθηκευτούν εκ νέου πυρηνικά όπλα εκεί».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=q94la08rep8″]

bankingnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ