17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: Έβαλαν κουτάβι σε σακούλα, έδεσαν πέτρες και το έριξαν στη θάλασσα | Βίντεο

Ημερομηνία:

Εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε με την υποβρύχια κάμερα του νεαρός δύτης στην περιοχή της Αμμουδάρας στον Άγιο Νικόλαο.

Έχοντας βουτήξει για ψαροντούφεκο, ενώ βρισκόταν κοντά στην ακτή, αντίκρισε μια μπλε σακούλα και κοντά της μια πέτρα. «Στην αρχή την προσπέρασα, αλλά στη συνέχεια, όταν επέστρεφα μου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι είδα κοντά μια πέτρα. Άγγιξα την σακούλα και ήταν σκληρή σαν να περιείχε λάστιχο μέσα. Την έσκισα και αντίκρισα αυτό το απίστευτο θέαμα», αναφέρει στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ ο Λ.Κ.

Ένα άψυχο μικρό σκυλάκι ήταν το περιεχόμενο της σακούλας. Ένα κουταβάκι που τα ποδαράκια του ήταν δεμένα με σύρμα σε δύο μεγάλες πέτρες.

Ο νεαρός βιντεοσκόπησε το γεγονός και το σχολιάζει: «Το παρακάτω βίντεο είναι μια από τις πιο λυπηρές στιγμές που συνάντησα στο ψαροντούφεκο… Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο βρήκα μια σακούλα κοντά στην ακτή και από περιέργεια την έσκισα και αντίκρισα κάτι που δεν περίμενα…

Ο ίδιος εκτιμά ότι το σκυλάκι ήταν μια ή δυο μέρες στο σημείο αυτό, διότι ο ίδιος είχε βουτήξει ξανά αλλά δεν ήταν εκεί η σακούλα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=MGBc_zau1E8″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...