21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Έδειραν άνδρα που βιντεοσκοπούσε 16χρονες

Ημερομηνία:

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, σε δυο 16χρονες από την Ιεράπετρα, οι οποίες αντιλήφθηκαν ότι πίσω τους ακολουθούσε ένας νεαρός Πακιστανός βιντεοσκοπώντας τις με το κινητό του τηλέφωνο.

Τα δύο 16χρονα κορίτσια, όπως είναι φυσικό, τρομοκρατήθηκαν, καθώς δεν γνώριζαν τις προθέσεις του, όμως φρόντισαν να κινούνται σε κεντρικούς δρόμους ώστε να μη δώσουν κανένα δικαίωμα στον άνδρα να τους επιτεθεί, κινούμενες σε σκοτεινά σημεία. Ταυτόχρονα, έστειλαν γραπτό μήνυμα στους γονείς τους και τους κάλεσαν να συναντηθούν στην Πλατεία Πλαστήρα, προς το κέντρο της Ιεράπετρας.

Γύρω στις 23.30 το βράδυ έχοντας φτάσει στην Πλατεία Πλαστήρα και έχοντας καθίσει στα παγκάκια που υπάρχουν, είδαν ότι οι γονείς τους είχαν πλησιάσει και τις παρακολουθούσαν διακριτικά από απόσταση για να εντοπίσουν το νεαρό. Εκείνος τις πλησίασε και πριν προλάβει να κάνει το οτιδήποτε, οι γονείς των κοριτσιών πετάχτηκαν από μία γωνία, τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν ασκώντας βία και αμέσως μετά ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν το νεαρό και τον οδήγησαν στα κρατητήρια, καθώς ο νεαρός βρισκόταν στην Ελλάδα παράνομα, χωρίς να κατέχει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και αφότου τον είχαν αποτρέψει από το να διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στην απέλαση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...