Κρήτη: Έκαναν τραγούδι για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα των προσφύγων | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ένα τραγούδι με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα των προσφύγων, δημιούργησαν δυο ανεξάρτητοι καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο.

Η Ίριδα Τσιγάρα και ο Αντώνης Βουμβουλάκης μαζί με μια ομάδα συνεργατών τους δημιούργησαν το τραγούδι, που συνοδεύεται από το βίντεο, ως μια προσπάθεια να «μιλήσουν» πολύ δυνατά για το τεράστιο ανθρωπιστικό θέμα.

Το τραγούδι είναι με αγγλικούς στίχους. Το βιντεοκλίπ έχει πρωταγωνιστές δύο μικρά παιδιά.

"Sponsored links"

Μέσα σε αυτό ξετυλίγεται μία ιστορία πόνου με δυο προσφυγόπουλα που έχασαν τους γονείς τους και περιπλανώνται μέσα στα ερείπια μιας βομβαρδισμένης πόλης, με μοναδικό στόχο τη διαφυγή τους με μια βάρκα, για ένα καλύτερο κόσμο.

Στο βίντεο υπάρχουν αληθινά πλάνα από βομβαρδισμένες πόλεις.

candiadoc.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις