Κρήτη: Έχασε το πορτοφόλι του γεμάτο λεφτά, πολίτης πήρε τα χρήματα και πέταξε το πορτοφόλι, όμως τον βρήκε η αστυνομία

Κανένα σχόλιο

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή τη Δευτέρα. Ο λαουτιέρης Νίκος Καραβυράκης, που βρίσκεται στην Ιεράπετρα, έχασε το πορτοφόλι του με πολλά χρήματα! Όπως αποδείχτηκε του έπεσε. Το πορτοφόλι ήταν γεμάτο λεφτά για να ξεπληρώσει μια υποχρέωση.

Όπως φαίνεται όμως το πορτοφόλι εντοπίστηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο πήρε τα λεφτά και πέταξε το πορτοφόλι. Οι πληροφορίες λένε ότι ο λαουτιέρης έκανε γνωστό στο Α.Τ. Ιεράπετρας ότι έχασε το πορτοφόλι και ύστερα από έρευνα εντοπίστηκε το πρόσωπο που το είχε βρει. Δικογραφία γιατί το πορτοφόλι απωλέσθη δεν εκλάπη, ωστόσο ο λαουτιέρης τα πήρε πίσω τα λεφτά του.

Έτσι έστειλε το ακόλουθο δικό του ευχαριστώ: «Ευχαριστώ πολύ το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, διότι οι αστυνομικοί του κινητοποιήθηκαν άμεσα, με την καθοδήγηση του διοικητή τους κ. Νεκτάριου Φρονιμάκη, και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν και να μου παραδώσουν το πορτοφόλι μου με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό πόσο που είχα απολέσει σήμερα 24/8/2020 στην πόλη της Ιεράπετρας!!».

"Sponsored links"

neakriti.gr 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις