Κρήτη: Αγνωστοι μαζεύουν τις ελιές παραγωγών και κλέβουν τη σοδειά τους

Κανένα σχόλιο

Εκπληκτος έμεινε νεαρός παραγωγός όταν διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν μαζέψει τις ελιές του, στην περιοχή της Μεσσαράς στην Κρήτη.

Ο 30χρονος παραγωγός από το Ηράκλειο είχε αφήσει τον συγκεκριμένο ελαιώνα για το τέλος της ελαιοκομικής περιόδου, επειδή οι ελιές ήταν αρκετά φορτωμένες και έπρεπε ο καρπός τους να μεστώσει. Ομως, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν μαζέψει όλες τις ελιές!

Και αυτή δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση στον νομό του Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, πολλοί παραγωγοί διαπίστωσαν ότι η σοδειά τους έχει κάνει… φτερά. Σε αρκετά χωριά του νομού, οι ελαιοπαραγωγοί έχουν χάσει τον ύπνο τους, εξαιτίας κλοπών με λεία από τις ελιές μέχρι γεωργικά εργαλεία και καυσόξυλα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις