Κρήτη: Αγνόησε το lockdown και άνοιξε κανονικά το καφενείο

Κανένα σχόλιο

Ακριβά θα πληρώσει το άνοιγμα της επιχείρησης του ένας επαγγελματίας στην Κρήτη που άνοιξε παρά την απαγόρευση.

Πρόκειται για καφενείο στο Ρέθυμνο, ο ιδιοκτήτης του οποίου καλείται να πληρώσει τώρα 5.000 ευρω, πρόστιμο που επιβλήθηκε την Τρίτη μετά από σχετικούς ελέγχους των αρχών.

Επιπλέον για μη χρήση μάσκας οι αρχές “μοίρασαν” για ακόμα μια μέρα πρόστιμα, όπως βέβαια και για περιορισμό μετακίνησης σε 136 περιπτώσεις στο πλαίσιο συνολικά 1. 896 ελέγχων.

"Sponsored links"

Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 51 πρόστιμα συνολικά. 8 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 16 στο Ηράκλειο, 13 στο Λασίθι και 7 στον ΒΟΑΚ.

Την ίδια ώρα για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα σε 85 περιπτώσεις. Τα πόστιμα ανα νομό: 14 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 53 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 2 στον ΒΟΑΚ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις