20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη γυναικοκτονία 33χρονης από τον σύζυγό της: Τη χτυπούσε ακόμη και έγκυο

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον σύζυγο – δολοφόνο 33χρονης από την Πάτρα. Ο άνδρας της ο οποίος τη σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στην Κρήτη με καραμπίνα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό ενώ όπως έγινε γνωστό ήταν βίαιος και παλαιότερα.

Ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο και μεταδίδει το thebest.gr χτυπούσε την άτυχη γυναίκα και κατά το παρελθόν ακόμη και την περίοδο που ήταν έγκυος.

Οι γονείς της 33χρονης, ο πατέρας της συνταξιούχος αστυνομικός και η μητέρα της που διατηρούσε επί χρόνια εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας, με τις πληγές χαραγμένες βαθιά στην ψυχή τους από την τεράστια απώλεια, ζήτησαν από τη Δικαιοσύνη να πράξει το χρέος της και να δικαιώσει την κόρη τους που χάθηκε τόσο άδικα και περιέγραψαν στο Δικαστήριο τα δεινά που είχε περάσει το παιδί τους από τον κατηγορούμενο.

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τον Δεκέμβριο του 2019 αλλά κυρίως την Πάτρα, τόπο καταγωγής του θύματος, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης.

newbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ