Κρήτη: Αντίθετοι οι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων στις νέες συμβάσεις για έρευνες υδρογονανθράκων

Κανένα σχόλιο

Όχι στις νέες συμβάσεις για έρευνα υδρογονανθράκων στην Κρήτη λένε οι δύο βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων χαρακτηρίζοντας τις εξορύξεις πισωγύρισμα, ειδικότερα σε μία χώρα που επενδύει στον τουρισμό.

Θα καταψηφίσουν την κύρωση των δύο νέων συμβάσεων παραχώρησης για έρευνα υδρογονανθράκων στην Κρήτη οι δύο βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς, όπως υποστηρίζουν, δεν συμβαδίζει με την αλλαγή του παραγωγικού και καταναλωτικού προτύπου για την έξοδο από την κρίση.

Όπως αναφέρει η συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου οι νέες συμβάσεις για εξορύξεις υδρογοναθράκων είναι μόνο πισωγύρισμα και ανταγωνιστικές με την οικοδόμηση μιας αληθινά βιώσιμης οικονομίας. «Ειδικότερα σε μια χώρα που επενδύει στον τουρισμό, και έχει σοβαρές ελλείψεις στο χωροταξικό πλαίσιο και στους μηχανισμούς εποπτείας και ελέγχων» προσθέτει.

"Sponsored links"

Οι δύο βουλευτές είχαν καταψηφίσει τις προηγούμενες συμβάσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις