Κρήτη: Αστυνομικοί θα περπατήσουν πάνω από 25 χιλιόμετρα σε ένδειξη συμπαράστασης για συνάδελφό τους με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κανένα σχόλιο

Πάνω από 25 χιλιόμετρα αναμένεται να περπατήσουν αύριο αστυνομικοί του Ηρακλείου για… καλό σκοπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, άνδρες του τμήματος Μεταγωγών θέλοντας να συμπαρασταθούν σε συνάδελφό τους που πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας έκαναν τάμα στην Αγία Μαρίνα.

Έτσι, αύριο, η ομάδα των αστυνομικών θα περπατήσει από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου έως και το Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στην Βόνη, παραμονή του εορτασμού της.

"Sponsored links"

Πρόκειται για μία κίνηση που αποδεικνύει την ισχυρή θέληση που έχουν στο να βοηθήσουν όπως μπορούν τον συνάδελφό τους.

Η Αγία Μαρίνα θεωρείται προστάτιδα των άρρωστων.

Μάλιστα, κάθε χρόνο εκατοντάδες πιστοί που έχουν κάνει τάμα στην Αγία Μαρίνα πηγαίνουν πεζοί ως το Μοναστήρι τόσο από το Ηράκλειο όσο και από άλλες περιοχές της Κρήτης.

Cretapost.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις