Κρήτη: Δεν έστειλαν τα παιδιά σχολείο στο Παλαίκαστρο Σητείας

Κανένα σχόλιο
Στο Παλαίκαστρο της Κρήτης οι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, καθώς φοβούνταν για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού

Τα σχολεία και ειδικότερα τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα σχολεία ειδικής αγωγής άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους μαθητές, ωστόσο κλειστό παρέμεινε το δημοτικό σχολείο Παλαίκαστρου στη Σητεία Λασιθίου στην Κρήτη.

Οι γονείς αποφάσισαν να μην στείλουν τα παιδιά τους στις αίθουσες, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή, που έχει τεθεί σε αυστηρό lockdown.

Tα μαθήματα αυτή την εβδομάδα θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως αποφάσισε η Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις