15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Δικογραφία και “καμπάνες” για το γλέντι με 200 άτομα και γνωστή τραγουδίστρια στο χωριό του Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Τελικά η Αστυνομία έκανε…καλύτερη δουλειά από ότι πίστευαν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στο μεγάλο γλέντι που έγινε την περασμένη εβδομάδα σε χωριό του Μυλοποτάμου παρά το lockdown και τις απαγορεύσεις που ισχύουν στο Ρέθυμνο.

Στο γλέντι που συμμετείχε γνωστή τραγουδίστρια που προσκλήθηκε από την Αθήνα (συχνά πυκνά έρχεται στην Κρήτη για προσωπικούς λόγους) φαίνεται πως με κάποιο τρόπο “συμμετείχαν” και αστυνομικοί που τράβηξαν και βίντεο και φωτογραφίες. Εχουν πλούσιο υλικό αν και όπως αποδείχθηκε δεν χρειάστηκε αφού οι συμμετέχοντες τραβούσαν μόνοι τους και έκαναν live μετάδοση στα κοινωνικά δίκτυα. Βέβαια κάποια στιγμή κατάλαβαν το λάθος τους και προσπάθησαν να τα διαγράψουν , αλλά ήταν αργά καθώς είχαν “κατέβει” και είχαν κρατηθεί και σκριν σοτς.

Πηγές της Αστυνομίας λένε μάλιστα ότι μετά συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Έτσι, τους βγήκε…ξινό το γλέντι, αλλά φαίνεται πως δεν τους νοιάζει κιόλας να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να βάζουν σε κίνδυνο ένα ολόκληρο χωριό, μια περιοχή.

γλεντι

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ