23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Εξοπλισμός και Μέσα Ατομικής Προστασίας για την ενίσχυση των κλινικών Covid

Ημερομηνία:

Βιοϊατρικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας για την ενίσχυση της λειτουργίας των κλινικών Covid και την επαύξηση της προστασίας και της ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας παρέδωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς, στη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη, και στον υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ, Δημήτρη Αγαπίου.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν έξι συσκευές παροχής αναπνευστικής υποστήριξης με υψηλή ροή που προμηθεύτηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης, παραδόθηκαν 450 ολόσωμες στολές ατομικής προστασίας και 2.100 μάσκες υψηλής προστασίας, τύπου FFP2 που είχε λάβει η Περιφέρεια Κρήτης ως δωρεά από την επαρχιακή κυβέρνηση της Χαϊνάν της Κίνας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...