Κρήτη: Εξοπλισμός και Μέσα Ατομικής Προστασίας για την ενίσχυση των κλινικών Covid

Κανένα σχόλιο

Βιοϊατρικό εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας για την ενίσχυση της λειτουργίας των κλινικών Covid και την επαύξηση της προστασίας και της ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας παρέδωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς, στη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη, και στον υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ, Δημήτρη Αγαπίου.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν έξι συσκευές παροχής αναπνευστικής υποστήριξης με υψηλή ροή που προμηθεύτηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης, παραδόθηκαν 450 ολόσωμες στολές ατομικής προστασίας και 2.100 μάσκες υψηλής προστασίας, τύπου FFP2 που είχε λάβει η Περιφέρεια Κρήτης ως δωρεά από την επαρχιακή κυβέρνηση της Χαϊνάν της Κίνας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις