Κρήτη: Επιφυλακτικοί στον εμβολιασμό οι αστυνομικοί

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ναι μεν εξακολουθούν να κινούνται σε χαμηλά ποσοστά όσοι δηλώνουν συμμετοχή στις λίστες εμβολιασμών, όμως όσο προχωρούν οι ημέρες καταγράφεται μία μεγαλύτερη προσέλευση, χωρίς όμως να είναι η επιθυμητή.

Υπάρχουν υπηρεσίες που έχει δηλώσει να εμβολιαστεί πάνω από το 50% του προσωπικού (μέσα σε αυτές και υπηρεσία με νέους ηλικιακά ένστολους), στις περισσότερες ωστόσο το ποσοστό κυμαίνεται στο 1/3 του προσωπικού. Οι περισσότεροι αστυνομικοί διατηρούν επιφυλάξεις και είναι της άποψης να αφήσουν να περάσει λίγο ο καιρός, να δουν ποια είναι τα δεδομένα, αν υπάρχουν παρενέργειες και αναλόγως θα πράξουν. Δεν είναι δηλαδή αρνητικοί, διστακτικοί είναι, όπως μας είπαν όσοι μιλήσαμε.

Υπάρχει και ένα μικρότερο ποσοστό που ακούει εμβόλιο και τρέχει. Έχουν πλήρη άρνηση να το κάνουν, θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να το κάνουν και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή. Βεβαίως στη φάση αυτή η συμμετοχή στις λίστες που καταρτίζονται είναι προαιρετική, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους αν στην όλη διαδικασία δοθεί υποχρεωτικός χαρακτήρας. Μέχρι στιγμής από τους αστυνομικούς που έχουν εμβολιαστεί, δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα από το εμβόλιο.

"Sponsored links"

Υψηλόβαθμος αξιωματικός πάντως εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα εμβολιαστεί τελικά γύρω στο 60% των αστυνομικών της Κρήτης.

Cretalive 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις