25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Κρήτη: Κάλυκες από τρία διαφορετικά όπλα βρέθηκαν στο σημείο που σκοτώθηκε ο 23χρονος

Ημερομηνία:

Με μεγάλη προσοχή, διακριτικότητα αλλά και με επιφυλάξεις ερευνά η τοπική ΕΛ.ΑΣ την υπόθεση με την αιματηρή συμπλοκή στα Ανώγεια που είχε ως συνέπεια ένας νέος άνθρωπος 23 ετών, ο Μανώλης Στρατάκης, να πέσει νεκρός από τα πυρά συγγενή του κατά τη διάρκεια ενός καυγά που ξεκίνησε για τα βοσκοτόπια.

Το κλίμα στο χωριό συνεχίζει να είναι βαρύ και η παρουσία της Αστυνομίας ισχυρή, καθώς ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο φόβος για αντίποινα από την πλευρά της οικογένειας του θύματος. Ο πόνος είναι ασήκωτος και όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό αλλά όπως φαίνεται, για να γίνει αυτό, θα πάρει πολύ χρόνο.

Κατά την αυτοψία στο χώρο όπου διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν, βρέθηκαν στοιχεία που από τη μία βοηθούν την Αστυνομία να φτάσει στην άκρη του νήματος από την άλλη περιπλέκουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κάλυκες τριών διαφορετικών μετρημάτων, δηλαδή από τρία διαφορετικά όπλα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα και κάνει τους Αξιωματικούς να πιστεύουν ότι ο 54χρονος, ίσως να μην ήταν ο μόνος που πυροβόλησε.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δικηγόρος από το Ηράκλειο επικοινώνησε με Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο την επιτυχή παράδοση του 54χρονου που μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι εκείνος που καταζητείται για το αιματηρό συμβάν.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ