Κρήτη: Κάνουν μάθημα με ξυλόσομπα σε Δημοτικό σχολείο

Κανένα σχόλιο

Πρωτόγονες συνθήκες βιώνουν παιδιά Δημοτικού στην Κρήτη καθώς κάνουν μάθημα με μια ξυλόσομοπα στην αίθουσα.

Κάτω από απίστευτες συνθήκες κάνουν μάθημα τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Κρότου στην Κρήτη. Οι δέκα μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου κάνουν μάθημα το χειμώνα, με μία ξυλόσομπα στην αίθουσα ακόμα και τις ημέρες με πολύ κρύο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ekriti.gr, πρόκειται ίσως για το μοναδικό σχολείο στην Κρήτη όπου τα παιδιά ζεσταίνονται με χρήση σόμπας, ενώ πρόσφατα δημοτικός σύμβουλος της περιοχής έκανε δωρεά καυσόξυλων στο σχολείο.

"Sponsored links"

Ο μοναδικός δάσκαλος του σχολείου Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο Ράδιο Κρήτη με αγάπη για το λειτούργημά του και ανέφερε ότι «το σημαντικό είναι το μάθημα και η μετάδοση γνώσεων και αξιών στα μικρά παιδιά. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις