Κρήτη: Κέρδισαν την πρώτη δικαστική μάχη οι απολυμένοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο του αντιπεριφερειάρχη

Κανένα σχόλιο

Οι απολυμένοι υπάλληλοι του Επιχειρησιακού Σωματείου Elounda Breeze του ομίλου Vita Hotels συμφερόντων του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη,  κέρδισαν χθες μια μάχη.

Με δικαστική απόφαση προσωρινών μέτρων του Πρωτοδικείου Νεάπολης αναγνωρίζεται πως επρόκειτο για αντικειμενικά αδικαιολόγητες και άδικες απολύσεις εργαζόμενων που όλως “τυχαίως” έφεραν την ιδιότητα μελών του επιχειρησιακού σωματείου.

Στην απόφαση σημειώνονται:

"Sponsored links"

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ELOUNDA BREEZE

«Από αύριο οι απολυμένοι θα είναι στα πόστα τους», αναφέρουν σε ανακοίνωση το Συνδικάτο ΤΑΛΩΣ ΕΤΞ-ΣΕ Ν. Λασιθίου και το Σωματείο εργαζομένων ξενοδοχείου Elounda Breeze

«Ο σκοπός για τον οποίο μάχονταν οι εργαζόμενοι και αγωνίζεται το Σωματείο δεν σχετίζεται με την υπονόμευση της λειτουργίας του ξενοδοχείου, αλλά με την προάσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Καλούμε την Διοίκηση του ξενοδοχείου να συμβάλλει στην επανένταξη των παρανόμως απολυθέντων και στην αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης».

 

candianews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today