15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Καθαίρεσαν τον παπά που καλλιεργούσε κάνναβη σε γλάστρες

Ημερομηνία:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 49χρονου ιερέα στη Μεσσαρά ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι καλλιεργούσε κάνναβη μέσα σε γλάστρες στο σπίτι του.

Ο ιερέας καθαιρέθηκε από το αξίωμά του ενώ η πράξη του είχε προκαλέσει αναστάτωση και στους πιστούς που είχαν μάθει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που είδε το φως της δημοσιότητας τον Αύγουστο του 2017.

Σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη στην προηγούμενη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, σύμφωνα με πληροφορίες του neakiriti.gr, ο ιερέας καθαιρέθηκε και επανήλθε στις τάξεις των λαϊκών.

Yπενθυμίζεται ότι όταν ήρθε στο προσκήνιο η υπόθεση, ο εφημέριος απολογούμενος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι περιστασιακά χρήστης κάνναβης.

Καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι

Μετά την απολογία του, είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Οι διωκτικές Αρχές είχαν οδηγηθεί στα «ίχνη» του 49χρονου ρασοφόρου, καθώς η συμπεριφορά του φέρεται να είχε κινήσει τις υποψίες στην ΕΛ.ΑΣ. Έτσι, αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς έκαναν «έφοδο» στο σπίτι του ιερέα, σε γνωστό χωριό του δήμου Φαιστού.

Στην έρευνα που ακολούθησε, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν κατασχέσει δύο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης.

Νέα Κρήτη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...